Koen Wagemaker, CFO bij Rockstart

“Jasper heeft ons onder meer geassisteerd in een geschil met een curator. We hebben deze kwestie naar ieders tevredenheid geschikt.

Jasper is een kundige en pragmatische advocaat. Wat ik prettig aan hem vind, is dat hij het aandurft om stelling te nemen richting zijn eigen cliënt. Advocaten van andere (grote) kantoren verzanden vaak in ellenlange memo’s om zichzelf juridisch in te dekken. Als je hen aan de telefoon op de man af vraagt ‘wat zou jij doen?,’ zullen ze niet snel gewoon antwoord geven. Veel advocaten zijn constant op hun hoede voor de consequenties van hun eigen advies en mogelijke reputatieschade van het kantoor waarvoor ze werken. Maar als je op zoek bent naar een oplossing voor een probleem, heb je een pragmatische advocaat nodig die zijn mening durft te geven, ook al is dat soms risicovol. Jasper kan en doet dat, wat hem een hele fijne adviseur maakt. Ik ken heel veel advocaten, maar er zijn er maar een paar wiens mening ik op basis van hun kennis en kunde accepteer. Jasper is er daar één van.

Verder is Jasper echt betrokken. Hij denkt mee met de casus en declareert niet teveel. En naast zijn kundigheid is hij ook gewoon een aardige kerel.”