Wat zeggen cliënten over Babs?

“Babs geeft ons juridisch advies bij het afsluiten en beëindigen van arbeidscontracten, zowel individueel als collectief. Ze heeft ons ook begeleid bij het oprichten van de ondernemingsraad. Babs is voor ons een kritische sparringspartner. Als we advies nodig hebben is ze altijd bereikbaar en kan ze snel dingen oplossen. Ze heeft geen negen tot vijf mentaliteit en is altijd maar één appje of telefoontje weg. De lijntjes zijn kort. Wij zijn geen doorsnee bedrijf en hebben een ander soort bedrijfscultuur waar de medewerker echt centraal staat. Babs kan zich daar heel goed in inleven. Ze is informeel, intelligent, omgevingssensitief en ze heeft humor. Het is een heel prettig persoon om mee te werken.


Juristen hebben vaak de neiging hoogdravende en ambtelijke taal te gebruiken, maar Babs is altijd in staat een praktische vertaalslag te maken. Toen wij overgingen van personeelsvertegenwoordiging naar ondernemingsraad, heeft ze een spoorboekje met wettelijke bepalingen opgesteld. Dat heeft ze dan zo opgeschreven dat alle werknemers het makkelijk kunnen begrijpen. Babs is echt geïnteresseerd in de mens achter het bedrijf. En ze gaat voor ons door het vuur. Ik vind haar een echte winnaar. Ze is persoonlijk betrokken, heeft een lange adem voor zaken waarbij dat nodig is en kan veel ballen tegelijk in de lucht houden.”

De Kennemer Duincampings B.V., Willemieke de Waal, directeur

“Babs heeft ons geholpen om arbeidscontracten op te stellen en ze adviseert ons in allerlei arbeidsgerelateerde zaken. Ik vind haar betrouwbaar, deskundig en prettig in de omgang. Bij arbeidsconflicten is ze altijd op zoek naar bemiddeling, toenadering en compromis. Daarbij weet ze goed de rust te bewaren en de angel uit het conflict te halen. Het is heel prettig een specialist te hebben aan wie je dat soort zaken met een gerust hart kunt overlaten. Babs komt over als een hele benaderbare en gezellig persoon, die ook heel deskundig is. Ze heeft de gave om zaken rustig uit te leggen, zonder dat ze er doekjes om windt. Ze komt tot de kern en doet dat op een charmante manier. Babs is snel en makkelijk te bereiken. Soms heb ik preventief advies nodig over arbeidszaken, zodat ik even weet waar ik aan toe ben. Babs kan me dan heel snel adviseren. Omdat ze goede inhoudelijke kennis heeft doet ze dat meestal uit haar hoofd. Arbeidsrecht is de EHBO van de advocatuur, omdat je de situatie heel snel juridisch moet kunnen overzien. Van Babs krijg ik altijd heel snelle assessments. Als mensen in mijn netwerk een arbeidsgerelateerd probleem hebben, zeg ik vaak ‘bel Babs even,’ want zij geeft je die snelle eerste hulp.”

9Yards B.V., Gabriël Troostwijk, directeur

Loyr_groot_0022_Loyr_Silou_Babs_bew_org
Loyr_groot_0022_Loyr_Silou_Babs_bew_back

Babs Dubois