Wat zeggen cliënten over Jasper?

“Jasper heeft ons geholpen met een issue tussen mijn bedrijf en de bank. Hij heeft goed gekeken waar de mogelijkheden lagen en mij geadviseerd hoe ik het beste kon reageren. Jasper is strategisch heel sterk. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen en heeft ook het geduld om daar linksom of rechtsom te komen. Hij wil het uiterste uit een zaak halen en is niet snel tevreden. En zijn argumentatie is altijd gebaseerd op feiten. Ik heb inmiddels ervaring met heel veel advocaten. Jasper zit bij de besten.”

Rijsbergen Vastgoed B.V., Robbert Rijsbergen, algemeen directeur

“Jasper heeft voor ons geprocedeerd in een zaak tegen een Nederlandse bank. We hebben voor Jasper gekozen omdat hij ervaring heeft met procederen, onder andere tegen banken, maar vooral omdat we erg gecharmeerd zijn van zijn werkwijze. Andere advocaten kunnen zich soms rücksichtslos storten op een zaak zonder dat ze weten waar ze naartoe gaan. Jasper visualiseert daarentegen het gewenste einddoel als stip op de horizon waar we gezamenlijk naartoe werken. Hij is helder en realistisch over de kansen van een zaak en doet er alles aan om het tot een goed einde te brengen. Wat ik erg in Jasper waardeer is zijn toegankelijkheid. Hij is absoluut niet arrogant, maar down-to-earth en verschuilt zich niet achter jargon. Hij weet de juridische materie op zo’n manier uit te leggen dat ook een leek het begrijpt. Hij is eerlijk en integer, maar ook competitief. Hij wil echt winnen en houdt van de juridische arena. Wat we ook prettig vinden is dat LOYR een jong en onafhankelijk kantoor is. Je kunt merken dat er geen logge partnerbureaucratie achter schuil gaat. We zijn nu bezig met een hoger beroep zaak, waar Jasper ons weer bij helpt. Daarbij doet hij veel werk achter de schermen, zoals onderhandelen met de tegenpartij. Door zijn gezonde zelfverzekerdheid boezemt Jasper veel vertrouwen in. We zijn erg tevreden over hem.”

Momentum Capital B.V., Kevin Ho, CFO

“Jasper van Mens heeft het bestuur begeleid bij een gevoelig corporate governance probleem. Dit luisterde juridisch heel nauw en Jasper heeft dat foutloos tot een goed einde gebracht. Verder heeft Jasper voor ons geprocedeerd en ook dat heeft hij perfect gedaan.

Jasper is accuraat, praktisch ingesteld en dynamisch. In tegenstelling tot veel andere advocaten reageert en handelt hij snel. Dat spreekt mij erg aan. Jasper schakelt direct en geeft je het gevoel dat hij er alles aan doet wat op dat moment mogelijk is. Bij hem krijg ik het gevoel dat mijn belang voorop staat. Daarnaast is Jasper meelevend en empathisch. Ik vind dat belangrijk, want als een adviseur zich niet goed kan inleven in de probleemstelling, kan hij of zij ook niet bijdragen aan een goede oplossing. En Jasper is op een prettige manier informeel. Hij heeft een frisse blik, wat ik als oudere en ervaren bestuurder een verrijking vind.”

Beko Coöperatie U.A., Niek de la Haije, bestuursvoorzitter

“Jasper heeft ons geholpen bij een discontinuïteitzaak, waarin hij mede verantwoordelijk was voor de juridische strategie. Die heeft hij zo goed uitgekiend, onderbouwd en uitgevoerd dat het heeft geleid tot een gewenste doorstart. Ook heeft hij ons bijgestaan in een gerechtelijke procedure. Daarbij heeft Jasper de vloer aangeveegd met de advocaat van de wederpartij. Zonder in verbale sferen te vervallen was hij inhoudelijk veruit de meerdere van zijn veel oudere opponent. Een genot om dat te ervaren. En het leidde tot een uitspraak die geheel onze kant op viel.

Jasper is slim en doortastend. Hij is in staat een uitmuntende juridische strategie uit te stippelen, waarmee hij zich onderscheidt van de meeste advocaten waar ik de afgelopen dertig jaar mee heb gewerkt. Hij is een zeer intelligente vechter die ook tegen de wens van de cliënt durft te adviseren, als dat meer in het belang van de cliënt is. Om die reden doe ik graag zaken met hem.”

Kieskeurig.nl / Reshift Digital B.V., Paul Molenaar, CEO

“Jasper heeft ons bijgestaan bij een geschil tegen een fabrikant. Andere ondernemingen hadden een soortgelijke procedure tegen dezelfde fabrikant lopen maar zij hebben de procedure verloren. Jasper heeft de zaak tegen de fabrikant als enige voor ons weten te winnen. Heel bijzonder. Daarnaast heeft hij ook een aantal andere zaken tot een goed einde gebracht. Dat is fantastisch. Als er zoveel goed gaat geeft dat veel vertrouwen.

Jasper is een gepassioneerde advocaat die er echt voor gaat. Hij heeft persoonlijke aandacht en betrokkenheid en gaat echt de diepte in. Daarbij kijkt hij heel realistisch naar een zaak en maakt van tevoren goed duidelijk of het wel of geen kans maakt. Dat maakt hem een betrouwbare partner. Bovendien reageert Jasper snel. Als ik bel of mail, krijg ik meestal binnen een dag antwoord van hem.

Daarnaast is het ook een fijn mens om mee te praten. We hebben een keer 2,5 uur in de trein gezeten naar de rechtbank. Dan gaat het ook over privézaken. In die zin heeft de relatie met hem ook een persoonlijke kant gekregen.”

Brewconcentrate B.V. en Coolcarré B.V., Marcel Lunter, managing director

“Jasper heeft ons onder meer geassisteerd in een geschil met een curator. We hebben deze kwestie naar ieders tevredenheid geschikt.

Jasper is een kundige en pragmatische advocaat. Wat ik prettig aan hem vind, is dat hij het aandurft om stelling te nemen richting zijn eigen cliënt. Advocaten van andere (grote) kantoren verzanden vaak in ellenlange memo’s om zichzelf juridisch in te dekken. Als je hen aan de telefoon op de man af vraagt ‘wat zou jij doen?,’ zullen ze niet snel gewoon antwoord geven. Veel advocaten zijn constant op hun hoede voor de consequenties van hun eigen advies en mogelijke reputatieschade van het kantoor waarvoor ze werken. Maar als je op zoek bent naar een oplossing voor een probleem, heb je een pragmatische advocaat nodig die zijn mening durft te geven, ook al is dat soms risicovol. Jasper kan en doet dat, wat hem een hele fijne adviseur maakt. Ik ken heel veel advocaten, maar er zijn er maar een paar wiens mening ik op basis van hun kennis en kunde accepteer. Jasper is er daar één van.

Verder is Jasper echt betrokken. Hij denkt mee met de casus en declareert niet teveel. En naast zijn kundigheid is hij ook gewoon een aardige kerel.”

Rockstart B.V., Koen Wagemaker, CFO

Loyr_groot_0022_Loyr_Silou_jasper_formeel
Loyr_groot_0022_Loyr_Silou_jasper_back

Jasper van Mens