Wat zeggen cliënten over Zabih?

“Zabih adviseert ons bedrijf over Nederlands ondernemingsrecht en helpt bij het voorbereiden en reviseren van ondersteunende juridische documenten. Hij is geen typische advocaat in de zin dat hij een hele menselijke benadering heeft en altijd vriendelijk en voorkomend is. Wat ik het meest in hem waardeer is zijn stiptheid, transparantie en openheid in de communicatie. Met andere advocaten is de communicatie vaak afstandelijk, je krijgt soms het gevoel dat ze niet heel erg eerlijk zijn. Maar bij Zabih heb je niet het gevoel dat je met een advocaat aan het praten bent – en dat bedoel ik als een compliment. Als ik bij hem kom zit ik vaak zo diep in de details van een zaak dat de ins en outs lastig uit te leggen zijn aan een derde partij. Zabih stelt altijd goede vragen en luistert echt. Hij is geduldig en weet de juridische perspectieven goed uit te leggen. Hij komt ook altijd met suggesties om de situatie op te lossen. Dat maakt het makkelijk om snel te schakelen. Als ik hem benader met een vraag of een opdracht, komt hij onmiddellijk bij me terug om een afspraak in te plannen. Zijn werk is precies, systematisch en heel georganiseerd. Omdat hij een jonge advocaat is zou je kunnen denken dat hij onervaren is, maar het tegendeel is waar. Hij kan zich goed aanpassen aan cliënten en hij leest mensen goed. Ik kan hem zeker aanbevelen.”

J&T Private Equity, Lenka Juhasova

“Als financieel adviesbedrijf hadden wij een dispuut met een niet betalende debiteur. De zaak is bij een geschillencommissie aan de orde geweest, waar wij door de debiteur voor zijn gedaagd. Zabih’s schriftelijke onderbouwing van ons verhaal was een hele belangrijke bijdrage, waardoor de commissie uiteindelijk in ons voordeel heeft beslist. We zijn heel blij met het resultaat, de snelheid en de professionaliteit van Zabih’s dienstverlening.
 
De term ‘snelle jongen’ kan een negatieve bijklank hebben, maar Zabih is snel en professioneel in de positieve zin des woords. Hij had alle communicatie die wij met de debiteur hadden gevoerd heel snel geanalyseerd. En hij begreep exact waar de crux zat. Bij andere kantoren zou daar meer tijd overheen zijn gegaan. Heel fijn dat de lijnen zo kort zijn.

Zabih is een plezierige persoonlijkheid. Er is altijd ruimte voor een praatje, terwijl ik weet dat hij het heel druk heeft. Hij is geen kille, afstandelijke advocaat, maar hij heeft humor. Dat spreekt me aan.”

The Capital Care Company, Patrice Peijnenburg

“Zabih heeft mij geadviseerd inzake bedrijfsrecht en over conflicten met mijn personeel. Zakelijk gezien is het voor elke ondernemer prettig om een advocaat achter de hand te hebben. Soms gaan er dingen mis en heb je snel juridisch advies nodig.

De samenwerking met Zabih is super. Ik houd ervan dat je op een normale manier met hem kan praten, niet in advocatentaal. Ik heb ervaring met andere kantoren, waar het er heel koelbloedig aan toegaat. Ik noem dat een koelkast-effect. Je vertelt je verhaal, ze sturen je gelijk weg en uiteindelijk krijg je een dikke rekening. Soms rekken ze tijd om meer te factureren. Bij Zabih is het to-the-point en krijg ik gelijk advies in de taal van de ondernemer. En ik betaal alleen voor wat ik krijg.

Zabih heeft ondernemersbloed. Hij weet hoe het zakelijk werkt. Bel hem op, leg je probleem uit in je eigen taal en hij geeft gelijk antwoord. En zijn juridische expertise is uitstekend.”

La Vespa en Spagghetiamo, Frans Deniz

Loyr_groot_0022_Loyr_Silou_Zabih_formeel
Loyr_groot_0022_Loyr_Silou_Zabih_back

Zabih Etemadi