Wat zeggen cliënten over Hannah?

“Hannah heeft ons geadviseerd bij het toepassen van de nieuwe privacywetgeving (AVG). Ze heeft een workshop verzorgd voor alle medewerkers van het bedrijf, waarin ze ons tekst en uitleg heeft gegeven over wat allemaal verandert en waarop we moeten letten op privacygebied. Daarnaast heeft ze een privacybeleid opgesteld, zodat iedereen in ons bedrijf – van het management tot aan het winkelpersoneel – weet hoe ze met data moeten omgaan. Het is heel prettig om iemand te hebben die de vinger aan de pols houdt wat betreft privacy. Hannah denkt goed met je mee, waardoor we nu ook helemaal up-to-date zijn met de nieuwe wet.

Hannah reageert snel en is altijd bereikbaar per mail, app of telefoon. Ik vind haar ontzettend prettig in de omgang. Veel advocaten hebben iets zakelijks en afstandelijks, maar Hannah is echt een warm persoon. Het is soms net alsof ik met een collega spreek, we zitten heel erg op één lijn. Als ik iets niet begrijp, neemt ze de tijd om het in begrijpelijke taal uit te leggen. Je merkt dat ze echt betrokken is bij ons bedrijf, dat geeft een heel vertrouwd gevoel.”

Jeans Centre, Chantal van Toorn, HR-Manager

“Hannah heeft mij geholpen met een reorganisatie. Ze heeft me goed geadviseerd over de consequenties en de kosten ervan en over mijn onderhandelingspositie. Haar kennisniveau is groot en ze is goed in staat om ingewikkelde juridische taal begrijpelijk over te brengen. Ik kan haar altijd bellen voor kleine updates of vraagjes. Als ze er even niet is belt ze altijd direct terug.

Hannah denkt goed met je mee en ze is proactief. Ik heb vaak genoeg met advocaten samengewerkt achter wie je steeds moet aangaan, terwijl Hannah uit zichzelf met dingen komt waaraan ik moet denken. We hebben goede discussies. Daarbij is het niet altijd ‘ja en amen’, maar geeft ze tegengas als ze het ergens niet mee eens is. Dat vind ik prettig, want het geeft mij het gevoel dat ze zich echt heeft ingeleefd in de situatie.

Als advocaat is Hannah zakelijk, maar niet afstandelijk. Je hebt het gevoel dat ze als persoon met je meeleeft en echt betrokken is. Ze wil de dingen zo goed mogelijk voor je regelen en oplossen. Tegenover de andere partij heeft ze wel weer een killersmentaliteit. Ze wil er voor jou het beste uit halen. Daarbij is ze snel, bedreven en doeltreffend. Ik heb niets dan lof.”

Stan & Stacy, Alexander Snoek, directeur

Hannah2-2
Hannah3

Hannah Brenninkmeijer