Marcel Lunter, managing director van Brewconcentrate en Coolcarré

“Jasper heeft ons bijgestaan bij een geschil tegen een fabrikant. Andere ondernemingen hadden een soortgelijke procedure tegen dezelfde fabrikant lopen maar zij hebben de procedure verloren. Jasper heeft de zaak tegen de fabrikant als enige voor ons weten te winnen. Heel bijzonder. Daarnaast heeft hij ook een aantal andere zaken tot een goed einde gebracht. Dat is fantastisch. Als er zoveel goed gaat geeft dat veel vertrouwen.

Jasper is een gepassioneerde advocaat die er echt voor gaat. Hij heeft persoonlijke aandacht en betrokkenheid en gaat echt de diepte in. Daarbij kijkt hij heel realistisch naar een zaak en maakt van tevoren goed duidelijk of het wel of geen kans maakt. Dat maakt hem een betrouwbare partner. Bovendien reageert Jasper snel. Als ik bel of mail, krijg ik meestal binnen een dag antwoord van hem.

Daarnaast is het ook een fijn mens om mee te praten. We hebben een keer 2,5 uur in de trein gezeten naar de rechtbank. Dan gaat het ook over privézaken. In die zin heeft de relatie met hem ook een persoonlijke kant gekregen.”