Particulier

“Doordat onze buren een nieuw terras hebben aangelegd ontstonden er scheuren in onze keermuur met de buren. De reparatiekosten waren significant en met de aansprakelijkheidsverzekeraar van de buren kwamen we er niet uit. Floris heeft met zijn zeer uitgebreide kennis van zaken in combinatie met de bestaande jurisprudentie kunnen aantonen dat de oorzaak van de schade bij de wederpartij lag. Op basis van zijn bevindingen heeft hij de aansprakelijkheidsverzekeraar kunnen overtuigen waardoor het gehele bedrag is vergoed en zonder dat het tot een rechtszaak is gekomen.
 
Floris onderscheidde zich van andere advocaten die eerder op deze zaak zaten door zijn persoonlijke betrokkenheid en degelijke kennis van zaken. Hij verdiepte zich volledig in de zaak om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen. Daarbij ging hij zeer nauwkeurig en voortvarend te werk. Het gaat om punten en komma’s en je kunt geen steken laten vallen, want ook de wederpartij kijkt mee.
 
De samenwerking met Floris was zeer prettig, bijna informeel. Omdat onze prioriteiten elders lagen was ik geregeld moeilijk bereikbaar, maar daarin was hij altijd uiterst flexibel. De lijnen waren kort. Floris in drie kernwoorden: vakkundig, professioneel en voortvarend.”