Bas de Witte, bestuurder VVE Marnixstraat

“Floris heeft ons bijgestaan in een procedure die was aangespannen door één van onze bewoners. De bewoner wilde een Bed & Breakfast beginnen, maar onze Vereniging Van Eigenaren gaf daar geen toestemming voor. Op alle gronden zijn wij in deze procedure in het gelijk gesteld, zowel in eerste aanleg als in hoger beroep.

Floris’ optreden bij de rechtbank en het gerechtshof was prima. Hij was bij voorbaat niet zeker of we gingen winnen en schiep geen verwachtingen die hij niet kon waarmaken. Ik vind hem het sterkst in het opbouwen van de standpunten in zijn pleitnota en zijn kennis van zaken is fantastisch. Hij hield er ook rekening mee dat de kosten niet te hoog opliepen. We hebben hier afspraken over gemaakt waar hij zich prima aan hield. Al met al ben ik zeer ingenomen met de kwaliteit van zijn dienstverlening.

De communicatie met Floris verliep heel prettig. Als ik iets vroeg over de zaak gaf hij op zo’n manier antwoord waardoor ik meteen begreep hoe het zat. Ik wilde dat mensen in mijn vak als IT’er zich zo weinig ambigu uitlieten als hij. Verder is hij een prettig persoon met gevoel voor humor. Hij heeft begrip voor het feit dat het bij dit soort zaken om mensen gaat en niet alleen om juridische details. En hij heeft zichtbaar plezier in zijn vak. Kortom, een vakkundige en gemotiveerde advocaat.”