Patrice Peijnenburg, The Capital Care Company

“Als financieel adviesbedrijf hadden wij een dispuut met een niet betalende debiteur. De zaak is bij een geschillencommissie aan de orde geweest, waar wij door de debiteur voor zijn gedaagd. Zabih’s schriftelijke onderbouwing van ons verhaal was een hele belangrijke bijdrage, waardoor de commissie uiteindelijk in ons voordeel heeft beslist. We zijn heel blij met het resultaat, de snelheid en de professionaliteit van Zabih’s dienstverlening.
 
De term ‘snelle jongen’ kan een negatieve bijklank hebben, maar Zabih is snel en professioneel in de positieve zin des woords. Hij had alle communicatie die wij met de debiteur hadden gevoerd heel snel geanalyseerd. En hij begreep exact waar de crux zat. Bij andere kantoren zou daar meer tijd overheen zijn gegaan. Heel fijn dat de lijnen zo kort zijn.

Zabih is een plezierige persoonlijkheid. Er is altijd ruimte voor een praatje, terwijl ik weet dat hij het heel druk heeft. Hij is geen kille, afstandelijke advocaat, maar hij heeft humor. Dat spreekt me aan.”