Rechtsgebieden

Meesterlijk

De advocaten van LOYR hebben jarenlange ervaring in het adviseren van en het procederen voor ondernemingen, particulieren en partijen uit de sportwereld. Ieder van de advocaten focust zich op zijn eigen rechtsgebied en houdt relevante rechtsontwikkelingen goed bij. Daarnaast beschikt LOYR over een uitgebreid juridisch kennissysteem, waardoor de advocaten toegang hebben tot dezelfde know how als grote advocatenkantoren. Daardoor is en blijft de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd.

Modern

Door korte lijnen, flexibiliteit en transparantie onderscheiden de advocaten van LOYR zich. Zij zijn goed benaderbaar en hanteren een‘no nonsense’ mentaliteit. Advocatenkantoor LOYR maakt geen gebruik van duur ondersteunend personeel of van beginnende advocaten. U communiceert dus rechtstreeks met de advocaat zelf. Het werk wordt dan ook uitsluitend door de advocaat uitgevoerd met wie u communiceert. LOYR hanteert eerlijke tarieven en heeft geen verborgen kosten. Als ondernemende advocaten zijn de advocaten van LOYR proactief en denken als teamspelers met u mee. Kortom, zij zijn de advocaten van nu.

Doelgericht

LOYR heeft alleen maar baat bij tevreden cliënten. De advocaten van LOYR zijn ervan overtuigd dat zij dit doel bereiken door bij u de juiste verwachtingen te scheppen, goed juridisch advies te geven en zichtbare inspanning te leveren. U kunt rekenen op heldere en praktische oplossingen, niet alleen voor nu maar ook voor de lange termijn. De advocaten van LOYR streven naar het maximaal haalbare resultaat.

Laad meer berichten
Loading Laden...