LOYR in Thessaloniki

Het jaarlijkse beleidsweekend van LOYR heeft dit jaar in Thessaloniki plaatsgevonden, de stad die circa 315 voor Christus door Kassandros is gesticht. Hij heeft de door hem gestichte stad genoemd naar zijn vrouw Thessalonikè, via vaderslijn een halfzus van Alexander de Grote. Thessalonikè was door hun vader, Philippus II van Macedonië, vernoemd naar de overwinning (nikè) die in hij in Thessalië had behaald.  

Vanwege de toetreding van Hannah Brenninkmeijer tot LOYR is het beleidsweekend verplaatst van het gebruikelijke september/oktober naar november, wat helaas wel wat nadelige invloed heeft gehad op het weer.

Naast dat veel plezier is gemaakt, de stad is bezichtigd en is genoten van de vele bijzonderheden die Thesssaloniki ons te bieden had, is het jaar 2019 geëvalueerd en zijn de plannen voor 2020 gesmeed.

Voor het jaar 2019 geldt dat een goed jaar is geweest waarin mooie nieuwe klanten en zaken zijn binnengehaald. Een jaar ook waarin LOYR opnieuw is gegroeid met een nieuwe partner. Verder heeft Jasper een succesvol seminar verzorgd in hotel Arena over aansprakelijkheid. Veel ondernemers hebben hun belangstelling in het onderwerp getoond en hebben achteraf een borreltje met ons gedronken. Ook hebben Hannah en Babs meerdere druk bezochte seminars verzorgd over de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans. Bovendien hebben Zabih en Babs ter ere van de verjaardag van LOYR een feestelijke presentatie gehouden over de machtsverhoudingen binnen de onderneming en de aankomende wijzigingen in het arbeidsrecht.

Voor 2020 is onder meer bepaald dat aan het begin van dat jaar een nieuwe website online zal gaan.  Wij verwachten deze binnenkort vol trots aan jullie te kunnen presenteren. In onze optiek is het een representatief nieuw visitekaartje van ons mooie kantoor.

Vanwege grote drukte op ons kantoor zoeken we per maart 2020 een student-stagiaire die ons kan helpen met het uitzoeken van juridische kwesties en die wij op onze beurt kunnen ondersteunen bij het opdoen van eerste relevante werkervaring. Ook zijn we om die reden op zoek naar een partner ondernemingsrecht en een partner bestuursrecht.

In april 2020 zullen we voor geïnteresseerden een seminar geven over privacyaspecten bij vastgoed. Ook in het najaar zullen we weer een seminar voor onze vaste klanten verzorgen.

LOYR zal dit jaar haar vierde verjaardag vieren en er weer een succesvol jaar van maken. Hartelijk dank aan onze klanten voor het vertrouwen dat zij inmiddels een lange tijd in ons stellen.