LOYR breidt opnieuw uit

Met trots kondigen we aan dat Hannah Brenninkmeijer zich per 1 november 2019 als partner bij LOYR heeft aangesloten. Hannah is advocaat en gespecialiseerd op het gebied van privacy- en arbeidsrecht.

 

Proces- en advieservaring
Hannah heeft ruime proces- en advieservaring onder meer op het gebied van individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschapsrecht en overgang van onderneming. Bovendien heeft zij ervaring in het ondersteunen van ondernemers met implementatie van de AVG in hun onderneming en beantwoordt zij ook praktische privacyrechtelijke vragen.

Opleiding en specialisatie
Hannah heeft in juni 2019 de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht met succes afgerond. In december 2017 heeft zij de verdiepingsopleiding Data Protection Officer gevolgd bij privacydeskundige Romeo Kadir, waardoor zij op een heel praktische wijze heeft geleerd de bepalingen van de privacyverordening te implementeren. Hannah heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het Guidance project van Sdu op het raakvlak van privacy- en arbeidsrecht en zij heeft als tegenlezer van verschillende arbeidsrechtelijke onderwerpen gefungeerd. Voordat zij in 2009 als advocaat werd beëdigd, heeft Hannah de raio-opleiding (de voormalig opleiding voor rechters en officieren van justitie) gevolgd.

Wij zijn erg blij dat  Hannah zich bij ons kantoor aansluit en ons team daarmee versterkt.