Alexander Snoek, directeur van marketingbureau Stan & Stacy:

“Hannah heeft mij geholpen met een reorganisatie. Ze heeft me goed geadviseerd over de consequenties en de kosten ervan en over mijn onderhandelingspositie. Haar kennisniveau is groot en ze is goed in staat om ingewikkelde juridische taal begrijpelijk over te brengen. Ik kan haar altijd bellen voor kleine updates of vraagjes. Als ze er even niet is belt ze altijd direct terug.

Hannah denkt goed met je mee en ze is proactief. Ik heb vaak genoeg met advocaten samengewerkt achter wie je steeds moet aangaan, terwijl Hannah uit zichzelf met dingen komt waaraan ik moet denken. We hebben goede discussies. Daarbij is het niet altijd ‘ja en amen’, maar geeft ze tegengas als ze het ergens niet mee eens is. Dat vind ik prettig, want het geeft mij het gevoel dat ze zich echt heeft ingeleefd in de situatie.

Als advocaat is Hannah zakelijk, maar niet afstandelijk. Je hebt het gevoel dat ze als persoon met je meeleeft en echt betrokken is. Ze wil de dingen zo goed mogelijk voor je regelen en oplossen. Tegenover de andere partij heeft ze wel weer een killersmentaliteit. Ze wil er voor jou het beste uit halen. Daarbij is ze snel, bedreven en doeltreffend. Ik heb niets dan lof.”